Cibule Bistro hovězí vývar 1L

Kód: VYVAR-HOVEZI
119 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení

12 hodin tažený poctivý hovězí vývar z masa a kostí, zeleniny a koření bez nechtěných přídaných látek, zvýrazňovačů chuti a konzervantů v praktickém téměř nerozbitném balení s dlouhou trvanlivostí. Omáčky, polévky a tažená masa dostanou grády!

  • 12 hodin tažený vývar bez konzervantů
  • Praktické balení v tetrapaku
  • Nemusí se chladit!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Cibule Bistro Hovězí vývar

Cibule Bistro Hovězí vývar je silný vývar z opečených hovězích kostí, masa a zeleniny, dochucený pouze kořením. Táhne se celých 12 hodin. 

  • Vhodný pro další kreativní použití v kuchyni. 
  • Použijte jako základ pro polévky, omáčky, šťávy, rizota, pro dušení a pečení. 
  • Můžete ho pít i samotný, zahřeje a dodá vám sílu a energii. 
  • Při nižší teplotě má vývar díky vysokému obsahu kolagenu rosolovitou konzistenci, stačí ho nechat povolit.
  • Před otevřením protřepat.

Skladujte při pokojové teplotě. Díky unikátní skandinávské technologii je trvanlivost 12 měsíců od data výroby, po otevření můžete uchovat v lednici 3 dny. Pokud byste i potom vývar nespotřebovali, můžete ho jednoduše zamrazit.

Telecí líčka na červeném víně

Na tenhle recept jsem "utáhl" svoji manželku, dnes jej máte možnost zjednodušit a vytáhnout jeho chuť díky vývaru Cibule Bistro do nevídané výše.

12 hodin se Vám určitě nechce stát u plotny, dnes již stačí čas na změknutí líček a máte hotovo!

Steak s pepřovou omáčkou

Martin Staněk Vám ukáže, že vyťukaná pepřová omáčka není nic složitého a dokážete ji i Vy díky 12 hodin taženému vývaru který použijete i na mnoho dalších receptů.

Pokud ji chcete extrémně delikátní, namísto nakládaného pepře použijte fermentovaný Kampotský pepř, který je v chuti dále a omáčka s ním bude ještě jemnější!

Rajská omáčka

Martin Staněk Vás naučí rajskou omáčku tak, že recept budete držet v tajnosti a vydávat za recept Vaší prababičky předávaný po generace! Jen před příchodem návštěvy schovejte 12 hodin tažený hovězí vývar, který by prozradil odkud se bere nebývalá síla této omáčky která Vám vyrazí dech!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: