Pepř červený
Pepřový klenot, unikátní produkt a nejoblíbenější koření regionu Kampot. Ručně sbíraná zrníčka červeného pepře se v této podobě sklízejí pouze v několika málo oblastech světa. Po sběru se suší na slunci v Kambodži a dováží se k nám v organické i BIO kvalitě.
Rozdíl oproti vyschlým červeným zrníčkům, které často najdete v různých směsích 4 druhů pepře, poznáte na první ochutnání. V takových směsích se totiž obvykle nejedná o pravý pepř, ale plody pepřovce brazilského. Svým vzhledem pravý červený pepř sice připomíná, ale intenzitou a chuťovým spektrem se ani zdaleka nepřibližuje kuličkám z pravého pepřovníku piper nigrum.

Degustační sada pro milovníky gastronomie, Kampotského pepře, špičkových koření a výjimečně úžasných chutí!...

Do červena vyzrálý Kampotský pepř. Ručně sbíraný, ručně tříděný. Ovocně nasládlá chuť s tóny jahod. Tyto...

Rolls Royce regionu Kampot v BIO kvalitě - jedinečný pravý červený pepř, který je ponechaný až do plné zralosti...

Ultimativní degustační sada pro milovníky gastronomie, Kampotského pepře, špičkových koření a výjimečně úžasných...

Červený pepř v ekonomickém 100g balení! Lepší cena potěší milovníky tohoto jedinečného Fair Trade koření! Do...

Dárková degustační sada která chutná i pomáhá! Výběr těch nejlepších pepřů Kampotu (cca 25g) v dřevěné...
Použití červeného pepře z Kampotu
Červený pepř má celou řadu využití v české kuchyni i v případě, že dostanete chuť na něco exotičtějšího. V jeho lehce pikantní chuti ucítíte sladké ovocné tóny i jemný pepřový šmak. Funguje skvěle v ovocných receptech, se zvěřinou i grilovanou zeleninou. Díky mírnější ostrosti chutná výborně i v dezertech, například s čokoládou nebo ovocem, dokonce i se zmrzlinou!