Pepř dlouhý červený
Většina lidí si při slově „pepř“ představí pouze různobarevné kuličky, případně na prach rozemleté koření. A my věříme, že je to škoda. Dlouhý červený pepř pochází z rostliny stejné čeledi jako piper nigrum, narozdíl od svého příbuzného má ale podlouhlý, tobolkovitý tvar. Tuto poměrně exotickou alternativu si přitom můžete užít v několika různých podobách - jako plně zralý červený dlouhý pepř, fermentovaný zelený pepř, pepřové perličky a chipsy z dlouhého pepře.
Nejprodávanější
Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Neuvěřitelně jemný...
Dlouhý pepř je velice aromatický s vůní anýzu a lékořice a charakteristickou chutí kterou si zamilujete...
Ouuu, tady někdo propadl dlouhému fermentovanému pepři. Upřímně, ani se nedivíme!
Méně známý ale o to zajímavější druh pepře - dlouhý pepř s typickou pálivostí v kombinaci s chutí a vůní...
Zcela zralý dlouhý pepř je rozmáčknutý a usušený tak jak jej příroda stvořila. Jedinečná chuť lékořice a medu...
Malinká zrnka velikosti máku, jež se skrývají v dlouhém pepři. Schovávají jedinečnou chuť anýzu a lékořice,...
Méně známý ale o to zajímavější druh pepře - dlouhý pepř s typickou pálivostí v kombinaci s chutí a vůní...
Použití dlouhého červeného pepře z Kampotu
Dlouhý červený pepř je charakteristický vůní anýzu a lékořice a jemně nasládlou chutí s unikátním profilem, zachovává si ale zároveň typickou pepřovou pálivost. Suché formy se skvěle hodí do dušených pokrmů a k masu, fermentovaný červený pepř pak nejlépe funguje ve studené kuchyni jako ozdoba, součást salátů nebo při nakládání sýrů, zeleniny i masa.