Pepř fermentovaný
Nejpopulárnější z Kampotských pepřů. To je náš fermentovaný pepř. Sbíraný jako zelené kuličky pravého pepřovníku piper nigrum. Následně se zpracovává přírodní fermentací metodou konzervace mořskou solí. V soli naložený kambodžský pepř si tak zachovává své původní a jedinečné charakteristiky Kampotského pepře.
Upozorňujeme, že na fermentovaném pepři z Kampotu si vaše chuťové buňky vytvoří závislost. Tak jako se to stalo nejen nám, ale také předním osobnostem světové gastronomie. Jedinečné aroma a chuť mořskou solí uchovaná v kuličkách pro pepř netradičně měkkých na skus. Je fenoménem, který získal řadu mezinárodních ocenění. Dostupný v organické i BIO kvalitě
Nejprodávanější
Cenami ověnčený křupavý fermentovaný pepř z Kambodži. Vyzkoušejte jeho unikátní vůni a chuť s jemně pikantním...
Úchvatné trio plné chuti Kampotu - černý Kampotský pepř do mlýnku, křupavý fermentovaný pepř k přímé konzumaci...
Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Neuvěřitelně jemný...
Úchvatné duo bestsellerů plné chuti Kampotu křupavý fermentovaný pepř k přímé konzumaci prakticky ke všemu a...
Úchvatné trio plné chuti Kampotu - černý Kampotský pepř do mlýnku, křupavý fermentovaný pepř k přímé konzumaci...
Ouuu, tady někdo propadl dlouhému fermentovanému pepři. Upřímně, ani se nedivíme!
Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Neuvěřitelně jemný...
Dárková degustační sada která chutná i pomáhá! Výběr těch nejlepších pepřů Kampotu v dřevěné dárkové kazetě...
Úchvatné trio plné chuti Kampotu - černý Kampotský pepř do mlýnku, křupavý fermentovaný pepř k přímé konzumaci...
Úchvatné trio plné chuti Kampotu - černý Kampotský pepř do mlýnku, křupavý fermentovaný pepř k přímé konzumaci...
Specialita La Plantation - pepř fermentovaný v mořské soli jako příloha ke steakům nebo k výrobě jedinečného...
Použití fermentovaného pepře z Kampotu
Fermentovaný černý pepř kombinuje známé chuťové spektrum pepře s jemnou slaností. Svou chutí se skvěle hodí k masu, zelenině i rybám. Využít lze i ve studené kuchyni, kdy skvěle doplní Vás salát, sýr či carpaccio. Do omáček a polévek doporučujeme vkládat až v samém závěru vaření - tak nejlépe vynikne jeho chuť. Opravdoví milovníci pepře ho pak mohou zobat i samotný.