Khmerské kari
Kampotský pepř červený
Na přípravu tradičního khmerského kari jsme použili jen to nejkvalitnější koření z lokálních zdrojů z Kambodži. Zachovali jsme maximalní aroma i chuť. Khmerská kuchyně je opravdu aromatická, ale není tak pálivá, jak by se dalo vzhledem k lokalitě předpokládat.
Vybrat si můžete mezi červeným a zeleným kari, nebo sáhnout po unikátních kari lístcích. Ať už se chystáte na přípravu masa, ryb nebo dochucení zeleniny, khmerské kari dodá vašim jídlům pořádnou dávku skvělých chutí!
Nejprodávanější
Khmerské kari s hřejivou, ale nenásilnou pálivostí a okouzlující vůní Kambodže. Skvělé pro maso i zeleninu....
Khmerské kari které je příjemně hřejivé ale ne přespříliš pálivé, s okouzlující vůní Kambodži k masu, rybám a...
Dodejte vašim jídlům originální nádech Asie! Kari lístky se kromě své výrazné a skvělé chuti můžou pyšnit...
Khmerské zelené kari z Kambodži s omamnou vůní citronové trávy a zelených koření s jemnou pálivostí, v khmerské...