Khmerské kari
Kampotský pepř červený
Na přípravu tradičního khmerského kari jsme použili jen to nejkvalitnější koření z lokálních zdrojů z Kambodži. Zachovali jsme maximalní aroma i chuť. Khmerská kuchyně je opravdu aromatická, ale není tak pálivá, jak by se dalo vzhledem k lokalitě předpokládat.
Vybrat si můžete mezi červeným a zeleným kari, nebo sáhnout po unikátních kari lístcích. Ať už se chystáte na přípravu masa, ryb nebo dochucení zeleniny, khmerské kari dodá vašim jídlům pořádnou dávku skvělých chutí!

Khmerské kari s hřejivou, ale nenásilnou pálivostí a okouzlující vůní Kambodže. Skvělé pro maso i zeleninu....

Khmerské kari které je příjemně hřejivé ale ne přespříliš pálivé, s okouzlující vůní Kambodži k masu, rybám a...

Dodejte vašim jídlům originální nádech Asie! Kari lístky se kromě své výrazné a skvělé chuti můžou pyšnit...

Khmerské zelené kari z Kambodži s omamnou vůní citronové trávy a zelených koření s jemnou pálivostí, v khmerské...