THEO Essigmanufaktur balzamikový ocet Apfel Limousin 0,2 L

Kód: HMA-02-RZ-15
299 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
3.4.2025
Možnosti doručení

Jemný jablečný ocet s přidanou jablečnou redukcí ze sudu z limusinského dubu vycházející z více jak 150 let trvající rodinné tradice. Vyrobený bez chemických přísad, filtrace či konzervace dlouhým tradičním postupem zrání v originálních dřevěných sudech.

  • Pro dokonalé vaření i grilování
  • Bez chemických aditiv a konzervantů
  • Pomalá fermentace v sudech

Detailní informace

Detailní popis produktu

THEO Essigmanufaktur - BIO balzamikový ocet Apfel Limusin 0,2 L

Řemeslný ocet vyráběný od roku 1868

Dlouhá léta, dokonce více než 150 let, pracuje rodina Theo F. Berla na dokonalosti chuti jejich octa dosažené tradičními postupy, špičkovými ingrediencemi, pomalým výrobním procesem bez chemických aditiv a posedlostí dokonalým výsledkem bez ohledu na velmi limitované množství octa zrajícího v sudech mnohdy 100-250 let starých v rukou jejich rodiny.

Výsledek? Naprosto mimořádný, delikátní, harmonický, jemný, plný chuti, dávající znát, že příroda je stále tím největším kouzelníkem a navždy zůstane.

Jejich po generace předávané tajemství:

  • pomalé kvašení 
  • vlastní kultivace bakterií 
  • žádná křížová filtrace 
  • bez barviv 
  • bez umělých aromat 
  • bez konzervačních látek

Představujeme delikátní octovou kompozici složenou z nejjemnějšího jablečného octa s koncentrátem redukované jablečné šťávy. Tento jedinečný výtvor pečlivě zraje v sudech z limousinského dubu barrique, což zaručuje nesrovnatelný chuťový zážitek. 

Vychutnejte si ovocnou a zároveň jemnou chuť tohoto vysoce kvalitního balzamikového octa a dodejte svým pokrmům zvláštní nádech. Ideální pro zjemnění salátů, omáček nebo marinování masa a zeleniny.

Co dělá Theo jinak?

Theo Berl, provozovatel prvního německého octového pivovaru v Kehlu, je mistrem svého řemesla. Jeho oddanost kvalitě a dokonalosti se odráží v každé kapce jeho ležákových octů, prodávaných pod skromnou značkou "Theo Essigbrauer".

V čem spočívá jedinečnost octů Theo:

Suroviny:

  • Vína z Ortenauer Weinkeller Offenburg (sdružení 500 vinařů)
  • Květy a plody z Renchtalu
  • Ovoce a bezinky z vlastních pozemků u Freiburgu

Výrobní proces:

  • Tradiční kvašení pomocí octové matky
  • Zrání v různých dřevěných sudech (dubové, kaštanové, třešňové, akátové, jasanové)
  • Některé sudy jsou starší než 100 let
THEO Essigmanufaktur - BIO balzamikový ocet Apfel Limusin 0,2 L
THEO Essigmanufaktur - BIO balzamikový ocet Apfel Limusin 0,2 L

Tímto Vás ihned osloví

  • Organická kvalita
  • Široká paleta okouzlujících chutí a vůní
  • Rafinované dochucení v kuchyni
  • Vysoká kvalita zvedne chuť pokrmů

Berlovy ležácké octy jsou vzácným a lahodným produktem. Jejich chuťová rozmanitost připomíná píšťaly varhan - od světlých a jemných tónů až po tmavé a intenzivní. 

Tato pečlivě vyrobená řada octů je důkazem, že kvalita surovin a precizní výrobní proces jsou opět klíčem k vytvoření výjimečného kulinářského zážitku.

Určitě nevynechejte:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola