Řemeslný ocet vyráběný od roku 1868
Dlouhá léta, dokonce více než 150 let, pracuje rodina Theo F. Berla na dokonalosti chuti jejich octa dosažené tradičními postupy, špičkovými ingrediencemi, pomalým výrobním procesem bez chemických aditiv a posedlostí dokonalým výsledkem bez ohledu na velmi limitované množství octa zrajícího v sudech mnohdy 100-250 let starých v rukou jejich rodiny.
Výsledek? Naprosto mimořádný, delikátní, harmonický, jemný, plný chuti, dávající znát, že příroda je stále tím největším kouzelníkem a navždy zůstane.
Jejich po generace předávané tajemství:
- pomalé kvašení
- vlastní kultivace bakterií
- žádná křížová filtrace
- bez barviv
- bez umělých aromat
- bez konzervačních látek
Představujeme delikátní octovou kompozici složenou z nejjemnějšího jablečného octa s koncentrátem redukované jablečné šťávy. Tento jedinečný výtvor pečlivě zraje v sudech z limousinského dubu barrique, což zaručuje nesrovnatelný chuťový zážitek.
Vychutnejte si ovocnou a zároveň jemnou chuť tohoto vysoce kvalitního balzamikového octa a dodejte svým pokrmům zvláštní nádech. Ideální pro zjemnění salátů, omáček nebo marinování masa a zeleniny.