THEO Essigmanufaktur balzamikový ocet borůvka 0,2 L

Kód: HMA-02-RZ-23
499 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
3.4.2025
Možnosti doručení

Jedinečný borůvkový řemeslný jemný ocet s přidanou reduktovanou borůvkovou šťávou vycházející z více jak 150 let trvající rodinné tradice. Vyrobený bez chemických přísad, filtrace či konzervace dlouhým tradičním postupem zrání v dřevěných sudech.

  • Pro dokonalé vaření i grilování
  • Bez chemických aditiv a konzervantů
  • Pomalá fermentace v sudech

Detailní informace

Detailní popis produktu

THEO Essigmanufaktur - BIO balzamikový ocet borůvka 0,2 L

Řemeslný ocet vyráběný od roku 1868

Dlouhá léta, dokonce více než 150 let, pracuje rodina Theo F. Berla na dokonalosti chuti jejich octa dosažené tradičními postupy, špičkovými ingrediencemi, pomalým výrobním procesem bez chemických aditiv a posedlostí dokonalým výsledkem bez ohledu na velmi limitované množství octa zrajícího v sudech mnohdy 100-250 let starých v rukou jejich rodiny.

Výsledek? Naprosto mimořádný, delikátní, harmonický, jemný, plný chuti, dávající znát, že příroda je stále tím největším kouzelníkem a navždy zůstane.

Jejich po generace předávané tajemství:

  • pomalé kvašení 
  • vlastní kultivace bakterií 
  • žádná křížová filtrace 
  • bez barviv 
  • bez umělých aromat 
  • bez konzervačních látek

Objevte jedinečnou octovou kompozici z borůvkového octa, redukované borůvkové šťávy a redukované hroznové šťávy. 

Tento speciální ocet zraje v sudu 23, což mu dodává intenzivní a vyváženou chuť. Kombinace ovocných borůvek a jemného balzamika činí z tohoto výrobku skutečnou lahůdku.

Co dělá Theo jinak?

Theo Berl, provozovatel prvního německého octového pivovaru v Kehlu, je mistrem svého řemesla. Jeho oddanost kvalitě a dokonalosti se odráží v každé kapce jeho ležákových octů, prodávaných pod skromnou značkou "Theo Essigbrauer".

V čem spočívá jedinečnost octů Theo:

Suroviny:

  • Vína z Ortenauer Weinkeller Offenburg (sdružení 500 vinařů)
  • Květy a plody z Renchtalu
  • Ovoce a bezinky z vlastních pozemků u Freiburgu

Výrobní proces:

  • Tradiční kvašení pomocí octové matky
  • Zrání v různých dřevěných sudech (dubové, kaštanové, třešňové, akátové, jasanové)
  • Některé sudy jsou starší než 100 let
THEO Essigmanufaktur - BIO balzamikový ocet borůvka 0,2 L
THEO Essigmanufaktur - BIO balzamikový ocet borůvka 0,2 L

Tímto Vás ihned osloví

  • Organická kvalita
  • Široká paleta okouzlujících chutí a vůní
  • Rafinované dochucení v kuchyni
  • Vysoká kvalita zvedne chuť pokrmů

Berlovy ležácké octy jsou vzácným a lahodným produktem. Jejich chuťová rozmanitost připomíná píšťaly varhan - od světlých a jemných tónů až po tmavé a intenzivní. 

Tato pečlivě vyrobená řada octů je důkazem, že kvalita surovin a precizní výrobní proces jsou opět klíčem k vytvoření výjimečného kulinářského zážitku.

Určitě nevynechejte:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola