Řemeslný ocet vyráběný od roku 1868
Dlouhá léta, dokonce více než 150 let, pracuje rodina Theo F. Berla na dokonalosti chuti jejich octa dosažené tradičními postupy, špičkovými ingrediencemi, pomalým výrobním procesem bez chemických aditiv a posedlostí dokonalým výsledkem bez ohledu na velmi limitované množství octa zrajícího v sudech mnohdy 100-250 let starých v rukou jejich rodiny.
Výsledek? Naprosto mimořádný, delikátní, harmonický, jemný, plný chuti, dávající znát, že příroda je stále tím největším kouzelníkem a navždy zůstane.
Jejich po generace předávané tajemství:
- pomalé kvašení
- vlastní kultivace bakterií
- žádná křížová filtrace
- bez barviv
- bez umělých aromat
- bez konzervačních látek
Představujeme jemnou octovou kompozici vyrobenou z vinného octa, který pomalu a šetrně zrál s redukovaným koncentrovaným hroznovým moštem v dřevěných sudech Allier.
Tento vynikající ocet se vyznačuje organickou kyselostí 5 %. Vychutnejte si fantasticky intenzivní chuť tohoto vysoce kvalitního balzamikového octa a dodejte svým pokrmům výjimečný nádech.