Řemeslný ocet vyráběný od roku 1868
Dlouhá léta, dokonce více než 150 let, pracuje rodina Theo F. Berla na dokonalosti chuti jejich octa dosažené tradičními postupy, špičkovými ingrediencemi, pomalým výrobním procesem bez chemických aditiv a posedlostí dokonalým výsledkem bez ohledu na velmi limitované množství octa zrajícího v sudech mnohdy 100-250 let starých v rukou jejich rodiny.
Výsledek? Naprosto mimořádný, delikátní, harmonický, jemný, plný chuti, dávající znát, že příroda je stále tím největším kouzelníkem a navždy zůstane.
Jejich po generace předávané tajemství:
- pomalé kvašení
- vlastní kultivace bakterií
- žádná křížová filtrace
- bez barviv
- bez umělých aromat
- bez konzervačních látek
Plody černého bezu pomalu zrají v sudu č. 7, což jim dodává intenzivní chuť.
Tento balzamikový ocet je ideální pro zjemnění salátů, předkrmů a dezertů. Skutečný chuťový zážitek, který promění vaše pokrmy v něco výjimečného.