BIO Miso peaso z modřínové kádě - hrách & rýže - Bacilli 250g

Kód: MISO-PEASO
BIO Gluten free Vegan
Značka: Bacilli
160 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
17.1.2025
Možnosti doručení

Tohle fantastické BIO miso je světlé, sladko-slané, hrubě namleté a má mnohostranné využití jako ochucovací pasta. Koji jsme vypěstovali na celozrnné bio rýži a jako protein jsme vybrali český bio hrách. Pak obsahuje jen sůl a nic víc!

  • UMAMI chuť na dochucení čehokoliv
  • Vegan i pro masožrouty
  • BIO kvalita

Detailní informace

Detailní popis produktu

Popis produktu:

  • Tradiční původ: Miso je tradiční fermentovaná pasta pocházející z Japonska, tato je ale vyrobena v ČR.
  • Hlavní složka: Aspergillus Oryzae, známý jako kōji, je plísňová kultura pěstovaná na rýži, která přeměňuje bílkoviny, cukry a tuky na stravitelnější a chutnější formy.
  • Použití kōji: Kōji se využívá také při výrobě saké, sojové omáčky a miso pasty.

Charakteristika našeho Miso:

  • Světlé a sladko-slané: Naše miso je jemně namleté a nabízí mnohostranné využití jako ochucovací pasta.
  • Ingredience: Vypěstovali jsme kōji na celozrnné bio rýži a jako protein jsme zvolili český bio hrách.
  • Jednoduché složení: Obsahuje pouze hrách, rýži, vodu, sůl a kulturu Aspergillus oryzae.

Využití:

  • Všestranné použití: Ideální jako základ na polévku, dochucovadlo do omáček, zálivek, na zeleninu nebo kdekoliv, kde si žádáte slanou umami chuť.
  • Návyková chuť: Připravte se na to, že si tuto pastu zamilujete!

Specifikace produktu:

  • Objem: 250 g
  • Složení: Hrách* 40%, rýže natural* 40%, voda, sůl, kultura Aspergillus oryzae (*produkt ekologického zemědělství).

Výživové údaje na 100 ml:

  • Energie: 883 kJ/208 kcal
  • Bílkoviny: 10 g
  • Tuky: 0,8 g (nasycené mastné kyseliny: 0,2 g)
  • Sacharidy: 40 g (z toho cukry: 2,3 g)
  • Sůl: 8 g

Skladování:

  • Skladování: Uchovávejte při teplotě do +25 °C.

Objevte kouzlo tradiční japonské kuchyně s naší bio miso pastou, která je nejen chutná, ale také zdravá a ekologická. Užijte si její bohatou chuť a všestranné použití ve vaší kuchyni!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola